Palautukset

Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilattujen tuotteiden vastaanottamisesta.

Palautusohjeet

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, tee palautusilmoitus kirjautumalla asiakastilillesi.

Asiakastilille kirjautuminen on helppoa eikä vaadi rekisteröitymistä. Kirjautuminen käy käden käänteessä kertakäyttöisen salasanan avulla, jonka saat tilausvaiheessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Asiakastilillä näet tekemäsi tilaukset ja niiden statuksen. Voit valita palautatko koko tilauksen vai osan tuotteista.

Tee palautusilmoitus 

Palautusilmoituksen tekemisen jälkeen, me tarkistamme sen ja vahvistamme palautuksen vastaanottamisen. Saat ohjeet sähköpostilla palautuksen tekemiseen.

Huomaathan, että vastaat palautuksen kustannuksista.

Tuotepalautukset on tehtävä meidän sinulle ilmoittamaan osoitteeseen viivytyksettä ja 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. 

Noutamattomat tilaukset

Mikäli toimitus palautetaan meille toimittamattomana, etkä ole ilmoittanut meille halustasi käyttää peruuttamisoikeutta, pidätämme oikeuden veloittaa 15€ käsittely- ja toimitusmaksun ja vähennämme tämän summan palautettavasta maksusta.

Palautusoikeuden ulkopuolelle jäävät tuotteet

Peruutus- tai palautusoikeus ei koske räätälöidysti tehtyä tai mittatilaustyönä yksilöllisten tarpeiden mukaisesti valmistettua tai muunneltua tuotetta. Peruutusoikeus ei myöskään koske ruokatuotteita, saippuoita, kosteusvoiteita tai muita hygieniatuotteita tai sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu. Vuodevaatteet ovat hygieniatuotteita ja ne tulee palauttaa avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissa.

Tutustu palautuskäytäntöön